fbpx

Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ και Ζάκσα

Προπόνηση Ολυμπιακού στου Ρέντη

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», ενόψει της επανέναρξης της Volley League Ανδρών. Οι “ερυθρόλευκοι” επιστρέφουν στην εγχώρια δράση την ερχόμενη Δευτέρα (8/1), αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Το ματς στην PAOK Sports Arena θα είναι για τη 10η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, και φυσικά είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή με 21 βαθμούς.

Στόχος της ομάδας του Ντανιέλ Καστελάνι είναι να αφήσει πίσω της την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον ΑΟΝΣ Μίλων, για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έκλεισε το 2023 με καθαρή νίκη επί του Φοίνικα Σύρου, και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.

Μετά το ντέρμπι στην Πυλαία, οι Πειραιώτες θα στρέψουν την προσοχή τους στο ματς με τη Ζάκσα στου Ρέντη. Θα υποδεχθούν τους πρωταθλητές Ευρώπης την Πέμπτη (11/1, 19:30), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του CEV Champions League, με στόχο φυσικά τη νίκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ