fbpx

Μιλενκόσκι: «Για εμάς δεν υπάρχουν διακοπές, η ομάδα πρέπει να δουλέψει σκληρά»

Μιλενκόσκι: «Για εμάς δεν υπάρχουν διακοπές, η ομάδα πρέπει να δουλέψει σκληρά»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε στις δηλώσεις ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φοίνικα Σύρου. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» είπε πως για τους ίδιους δεν υπάρχουν διακοπές, και πως θα πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά κατά τη διάρκεια της διακοπής της Volley League Ανδρών.

«Όλα είναι καλά, παίξαμε ένα νορμάλ παιχνίδι, και πήραμε τη νίκη με 3-0. Το πρώτο σετ ήταν δύσκολο, διότι παίζαμε επαναπαυμένοι, αλλά από το δεύτερο σετ σοβαρευτήκαμε και έτσι καταλήξαμε στη νίκη. Πρώτα απ’ όλα είναι σημαντικό ότι κλείσαμε τον πρώτο γύρο με νίκη, παίρνοντας την τρίτη θέση, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει στον δεύτερο γύρο.

Έχουμε την διακοπή των Χριστουγέννων, και τώρα θα συνεχίσουμε την δουλειά, διότι θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το δεύτερο μέρος της σεζόν. Επιστρέφουμε με τρία απαιτητικά σερί παιχνίδια, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Μίλωνα.

Για εμάς δεν υπάρχουν διακοπές, μόνο 2-3 μέρες, και μετά συνεχίζουμε. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά ώστε να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα σε όλο αυτό το διάστημα, αλλά στο τέλος όλα κύλησαν καλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ