fbpx

Μαυροβουνιώτης: «Ολα τα ματς είναι ντέρμπι»

Μαυροβουνιώτης: «Ολα τα ματς είναι ντέρμπι»

Για τη δεύτερη φετινή νίκη του Πήγασου, επί της Καλαμάτας με 3-0 σετ, μίλησε ο αρχηγός της ομάδας της Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης.

«Όπως έχουμε πει τα περισσότερα ματς είναι ντέρμπι. Επιβεβαιώθηκε, παρά το σκόρ που ήρθε καθαρά ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ήρθαμε απόψε με έναν στόχο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Παίξαμε ωραίο βόλεϊ τη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, είμαστε χαρούμενοι και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Το πρωτάθλημα φαίνεται ότι είναι ένα γκρουπ των τεσσάρων πάνω και οι υπόλοιποι πέντε είναι μαζί με ένα, δύο βαθμούς διαφορά.

Δεν εφησυχαζόμαστε, σίγουρα χρειαζόμασταν τη νίκη και ήρθε. Περισσότερη δουλειά γιατί όπως ειπα ολα τα ματς είναι ντέρμπι, θα φτάσουμε να λέμε στο τέλος ότι θα κριθεί στη λεπτομέρεια έτσι όπως είναι ο βαθμολογικος πίνακας. Μας αρέσει εδώ που είμαστε, κοιτάμε μπροστά με περισσότερη δουλειά για να αναρριχηθούμε παραπάνω. Σίγουρα πρέπει να βρούμε και τον καλό μας εαυτό και στα εκτός έδρας, είναι πολύ σημαντικά ακόμα και ένας, δύο βαθμοί σίγουρα και το τρίποντο θα κάνει τη διαφορά πρέπει να παλέψουμε και στα εκτός έτσι ώστε να φέρουμε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Καλές γιορτές σε όλους και καλά Χριστούγεννα», είπε ο Μαυροβουνιώτης.

Από την άλλη, ο ακραίος της Καλαμάτας Ράιαν Κόενεν τόνισε: «Στο πρώτο σετ ξεκινήσαμε αργά και ο αντίπαλος έθεσε το ρυθμό του αγώνα. Εμείς βρήκαμε τον ρυθμό μας στην συνέχεια αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε κάποιες λεπτομέρειες και δεν πήραμε κάποιο σετ. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγες ημέρες, αλλά ξεκινάει σε λίγο ο δεύτερος γύρος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ