fbpx

Ψάρρας: «Περιμένουμε όλο τον κόσμο του βόλεϊ να γεμίσει το γήπεδο»

Ο Ψάρρας στο CEV Cup με τον Μίλωνα

Το δικό του σχόλιο λίγο πριν τον επαναληπτικό αγώνα με την Ντούρεν έδωσε ο προπονητής του ΑΟΝΣ Μίλων, Σάκης Ψαρρας. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για όλους, αλλά και για το σύλλογο, και πως περιμένει συμπαράσταση από όλο τον κόσμο του βόλεϊ.

«Είναι μία κομβική αναμέτρηση για όλους εμάς προσωπικά και ειδικά για τον Μίλωνα ως σύλλογο και τμήμα βόλεϊ. Περιμένουμε όλο τον κόσμο του βόλεϊ να γεμίσει το γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί. Η Ντούρεν σύμφωνα με αυτά που πληροφορηθήκαμε θα έχει αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Δεν θα έρθει ο ένας ακραίος τους o Μπαγκντάντι και μαζί με τον Κωτσάκη θα παίξει ο Ερνάστοβιτς στα άκρα. Είναι σημαντικό που δεν είχαμε αγώνα για το πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο και προετοιμαστήκαμε καλά. Είμαστε σε καλή κατάσταση και στόχος της χρονιάς είναι να περάσουμε στα πλέι οφ του CEV Cup.

Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Δε στοχεύουμε στα δύο σετ για την πρόκριση αλλά στη νίκη. Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Η Ντούρεν είναι δυνατή ομάδα και πρέπει να την πιέσουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ