fbpx

Καστελάνι: «Ο αγώνας είναι κρίσιμος για τις προσδοκίες μας»

Καστελάνι: «Ο αγώνας είναι κρίσιμος για τις προσδοκίες μας»

Στη σπουδαιότητα του αγώνα με τη Ροζελάρε μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του CEV Champions League.

Ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε πως το ματς έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, και πως οι παίκτες του πρέπει να ανταποκριθούν στις προσδοκίες, και να βάλουν τα δυνατά τους για να συνεχίσουν στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια μίλησε και ο Αλέν Παγένκ, που είπε χαρακτηριστικά πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα αφήσουν και την καρδία τους στο γήπεδο, προκειμένου να έρθει η πρώτη νίκη.

Οι δηλώσεις του Ντανιέλ Καστελάνι: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς στην Ευρώπη, έχουμε κάνει πρόοδο στο Champions League. Αυτός ο αγώνας είναι κρίσιμος για τις προσδοκίες μας, να συνεχίσουμε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα».

Οι δηλώσεις του Αλέν Παγένκ: «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι έρχεται στο Βέλγιο, όπως είδαμε και στο γήπεδο μας, αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα αφήσουμε την καρδιά μας στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ