fbpx

Στο Λοτζ της Πολωνίας οι τελικοί του VNL 2024!

Στο Λοτζ της Πολωνίας οι τελικοί του VNL 2024!

Οι τελικοί του Volleyball Nations League (VNL) θα επιστρέψουν στην Πολωνία το 2024, καθώς η πόλη Λοτζ επιλέχθηκε να φιλοξενήσει την 6η έκδοση της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου στην Atlas Arena.

Η επιλογή του Λοτζ ως διοργανώτριας πόλης των τελικών βάζει την Πολωνία σε μια ισχυρή θέση για να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο της, καθώς οι Ευρωπαίοι όχι μόνο θα έχουν εξασφαλισμένη μια θέση στην τελική φάση του τουρνουά, αλλά και θα παίξουν μπροστά στους παθιασμένους οπαδούς τους.

Εκτός από τους Πολωνούς, στους τελικούς του VNL 2024 θα αγωνιστούν οι επτά καλύτερες εθνικές ομάδες της προκριματικής φάσης, η οποία θα διεξαχθεί από τις 21 Μαΐου έως τις 23 Ιουνίου σε έξι χώρες – Βραζιλία, Τουρκία, Καναδάς, Ιαπωνία, Φιλιππίνες και Σλοβενία.

Οι 16 εθνικές ομάδες ανδρών που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση είναι οι εξής: Αργεντινή, Βραζιλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Κούβα, Γαλλία, Γερμανία, Ιράν, Ιταλία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Πολωνία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία, ΗΠΑ και Καναδάς.

Οι τελικοί του VNL θα διεξαχθούν σε μορφή απλού αποκλεισμού, ξεκινώντας από τους προημιτελικούς και τελειώνοντας με τους αγώνες μεταλλίων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ