fbpx

CEV Cup: Παρθενική εμφάνιση στους “16” για τον Μίλωνα κόντρα στη Ντούρεν

CEV Cup: Παρθενική εμφάνιση στους “16” για τον Μίλωνα κόντρα στη Ντούρεν

Ακόμα ένα ραντεβού με την ιστορία έχει ο ΑΟΝΣ Μίλων, αφού μετά την ελβετική Σονένβερτ και την αυστριακή Μπλέινμπουργκ συνεχίζει στη φάση των “16” του CEV Cup.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης την Τετάρτη (13/12) στις 20:00 θα δοκιμαστεί στη Γερμανία απέναντι στη Ντούρεν, των Φρίξο Κωτσάκη και Δημήτρη Μούχλια.

Το σύνολο Σάκη Ψάρρα θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση στη ρεβάνς, που θα γίνει στο Κροίσος Πέρσης (20/12).

Το ρόστερ της Ντούρεν αποτελείται από 11 ξένους και μόνο 3 Γερμανούς. Ανάμεσα τους και οι δικοί μας Φροίξος Κωτσάκης (ακραίος) και Δημήτρης Μούχλιας (διαγώνιος). Πασαδόρος είναι ο Καναδός Κρίστοφερ Γκάβλας και ο Γάλλος Λεό Μέγερ, ενώ στην επίθεση είναι ο Τσέχος διαγώνιος Σεμπάστιαν Γκέβερτ, ο Ελβετός ακραίος Ρόμπι Μπαχντάντι, ο Πολωνός ακραίος Μάρτσιν Ερναστόβιτς, ο Τσέχος κεντρικός Πετρ Σπούλακ, ο Ολλανδός κεντρικός Λουκ Βαν ντερ Εντ. Λίμπερο είναι ο Γιαπωνέζος Σχέι Νόσε.

Η Ντούρεν βρίκεται στην 4η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος με 17 βαθμούς. Για την 8η αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 σετ από την Φριντρισχάφεν.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας προπονήθηκε την Τρίτη (12/12) στη σάλα Arena Kreis του Ντούρεν και είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Νούνο Τεξέιρα και ο Πολωνός Ματσέι Ματσιεγέφσκι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ