fbpx

Ξανά Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ το ερχόμενο Σάββατο!

Ξανά Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ το ερχόμενο Σάββατο!

Λίγες ημέρες μετά επεισόδια στο “Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup, έχουμε ξανά το Σάββατο (16/12) τον ίδιο αγώνα, στο ίδιο γήπεδο, απλά για τη Volley League.

Πριν λίγες ώρες η Κυβέρνηση γνωστοποίησε την απόφασή της να κλείσει τα γήπεδα της Super league 1 και των Β’ ομάδων για τους επόμενους δύο μήνες μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου του 2024.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση του τόνισε πως όλα τα ματς της πρώτης κατηγορίας θα είναι κεκλεισμένων τω θυρών κάτι που θα επεκταθεί κατά περίπτωση και στα ευρωπαϊκά αφού θα υπάρχει αξιολόγηση των δεδομένων κάθε αγώνα.

Το Σάββατο λοιπόν, εφόσον δεν έχει βγει κάποια απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την 8η αγωνιστική της Volley League θα γίνει με κόσμο κανονικά. Ωστόσο, η απόφαση αυτή μπορεί να αλλάξει μέσα στην εβδομάδα και το παιχνίδι να γίνει κεκλεισμένων.

Σε περίπτωση, που γίνει με κόσμο, το θέμα είναι κατά πόσο θα πάει κόσμος μετά από όσα έγιναν την Πέμπτη (7/12) και πως θα μπορέσει η αστυνομία να οργανωθεί, ώστε να αποφευχθεί κάποιο συμβάν όπως αυτό του προηγούμενου ντέρμπι.

Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα δεν θα είναι όπως πριν, τόσο για τους παίκτες όσο και για τον κόσμο, αφού δεν ξεχνιέται εύκολα το συμβάν της Πέμπτης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και σίγουρα η ταλαιπωρία, που υπέστησαν όσοι ήταν στο γήπεδο. Τουλάχιστον κάποιοι κατάφεραν να φύγουν σχετικά σύντομα από αυτό, ενώ κάποιοι άλλοι όχι…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ