fbpx

Επεισόδια στου Ρέντη: Ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες – Συνεχίζει τη μάχη για τη ζωή του ο αστυνομικός

Επεισόδια στου Ρέντη: Ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες – Συνεχίζει τη μάχη για τη ζωή του ο αστυνομικός

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των καταθέσεων και των δακτυλοσκοπήσεων κι αφέθηκαν ελεύθεροι και 424 προσαχθέντες από το κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και αρκετοί ανήλικοι, ενώ περισσότερα από 15 άτομα είναι σεσημασμένα για οπαδική βία.

Να θυμίσουμε ότι, η Αστυνομία μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (7/12), σε επεισόδια έξω από το γήπεδο “Μελίνα Μερκούρη” στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού από ρίψη φωτοβολίδας, προχώρησε σε μαζικές προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν εντός του κλειστού, προκειμένου να βρεθούν οι δράστες της επίθεσης.

Η αστυνομία αναζητά ανάμεσα τον έναν που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τη μάχη για τη ζωή του.

Ο αστυνομικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Υπενθυμίζεται πως, ο 31χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε στου Ρέντη, όταν άγνωστος εκτόξευσε ναυτική φωτοβολίδα κατά του αστυνομικού κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Η φωτοβολίδα τον βρήκε στο μηρό, έμεινε για ώρα μέσα και συνέχιζε να καίει, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ φέρεται να έχει βρει τη μηριαία αρτηρία.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την Παρασκευή (8/12), ο αστυνομικός παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, έχοντας χάσει πολύ αίμα, ενώ αναμένεται σήμερα (9/12) να γίνει νέα επέμβαση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ