fbpx

Στο Κρατικό Νίκαιας τα μέλη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τον τραυματισμένο αστυνομικό

Στο Κρατικό Νίκαιας τα μέλη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τον τραυματισμένο αστυνομικό

Στο Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας έχουν μεταβεί τα μέλη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα που δέχθηκε στο πόδι, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το «Μ. Μερκούρη».

Τα επεισόδια στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, αλλά και η εισχώρηση των δακρυγόνων εντός του κλειστού, ήταν και η αιτία της διακοπής του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για την προημιτελική φάση του League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Στο πλευρό του τραυματισμένου αστυνομικού βρίσκεται ο Υπουργός Γιάννης Οικονόμου, ο Υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Μάνος Λογοθέτης, που βρίσκονται στο νοσοκομείο και παρακολουθούν από κοντά τα νεότερα σχετικά με την υγεία του.

Θυμίζουμε, πως ο άνδρας των ΜΑΤ (η ηλικία του οποίου είναι γύρω στα 30 έτη) δέχτηκε χτύπημα από ναυτική φωτοβολίδα στην κεντρική αρτηρία του μηρού του, και έχασε πολύ αίμα. Οι άνθρωποι που ήταν γύρω του πρόλαβαν να του δέσουν το πόδι, και κάλεσαν αμέσως το ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ