fbpx

Ολυμπιακός: «Δε γίνεται για 50 μπαχαλάκηδες να μένουμε οι υπόλοιποι μέσα» (video)

Ολυμπιακός: «Δε γίνεται για 50 μπαχαλάκηδες να μένουμε οι υπόλοιποι μέσα» (video)

Την επίσημη θέση των ανθρώπων του Ολυμπιακού μετέδωσαν στην ΕΡΤ-3 οι ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης, για τα επεισόδια που εξελίχθηκαν έξω από το «Μ. Μερκούρη», αλλά και για τα δακρυγόνα που εισχώρησαν στο κλειστό, και έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των “ερυθρόλευκων” απέδωσαν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην ΕΛ.ΑΣ λέγοντας χαρακτηριστικά: «ενώ δίνουν το ΟΚ για να φύγουν από το γήπεδο οι γυναίκες και τα παιδιά, οι υπόλοιποι πρέπει να μείνουμε μέσα και να καούμε από τα δακρυγόνα για 50 μπαχαλάκηδες».

Το παιχνίδι, που ήταν στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του League Cup «Νίκος Σαμαράς», διακόπηκε οριστικά λίγο αργότερα, με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 1-0 στα σετ (25-19), και τον Παναθηναϊκό να προηγείται μέχρι τη διακοπή του δεύτερου σετ με 10-18.




Θυμίζουμε, επίσης, πως από τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά ένας εκ των αστυνομικών. Ο άνδρας των ΜΑΤ έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι, καθώς δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα σε κεντρική αρτηρία του μηρού του, και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο κρατικό της Νίκαιας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ