fbpx

Έκτακτο ΔΣ της ΕΣΑΠ μετά τα επεισόδια στου Ρέντη – Προς οριστική αναβολή το παιχνίδι

Έκτακτο ΔΣ της ΕΣΑΠ μετά τα επεισόδια στου Ρέντη – Προς οριστική αναβολή το παιχνίδι

Η ΕΣΑΠ συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο μέσα στη μέρα, ώστε να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την τελική έκβαση του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το οποίο διακόπηκε μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το «Μ. Μερκούρη», αλλά και τον τραυματισμό του αστυνομικού.

Το Δ.Σ. της Volley League θα συνεδριάσει για την «τύχη» του αγώνα, και για το πότε, και αν, θα μπορέσει να συνεχιστεί. Σχεδόν σίγουρη θεωρείται και η σημερινή αναβολή του παιχνιδιού, με το σκορ να έχει σταματήσει στο 1-0 υπέρ των “ερυθρόλευκων” (25-19 το πρώτο σετ) και 10-18 στο δεύτερο.

Θυμίζουμε, πως η διακοπή έγινε γιατί η μυρωδιά των δακρυγόνων πέρασε μέσα στο κλειστό, και όπως είναι φυσικό οι παίκτες και οι φίλαθλοι δε μπορούσαν να αναπνεύσουν. Παράλληλα, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά έξω από το γήπεδο, όταν δέχθηκε φωτοβολίδα στο πόδι του.

Ο άνδρας των ΜΑΤ δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα σε κεντρική αρτηρία στο μηρό του, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη. Διακομίσθηκε στο Κρατικό Νίκαιας, έγινε το πρώτο χειρουργείο για να σταματήσει η αιμορραγία, όπου ο αστυνόμος υπέστη ανακοπή και επανήλθε μετά από 10 λεπτά

Ήταν προγραμματισμένο να γίνει και το δεύτερο χειρουργείο σήμερα, για να γίνει καθαρισμός των ιστών μέσα από αυτό, όμως οι γιατροί αποφάσισαν πως δε θα γίνει σήμερα αυτό. Έκριναν πως είναι πολύ επικίνδυνο να υποβληθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή δεύτερη χειρουργική επέμβαση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ