fbpx

Δεν χειρουργείται τελικά ο αστυνομικός – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Δεν χειρουργείται τελικά ο αστυνομικός – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας επέστρεψε ο 31χρονος αστυνομικός, που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του League Cup «Νίκος Σαμαράς», ο άνδρας των ΜΑΤ δέχθηκε χτύπημα από φωτοβολίδα σε κεντρική αρτηρία του μηρού του, και εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Χθες το βράδυ χειρουργήθηκε για να αποκατασταθεί το θέμα της αιμορραγίας, όπου ο αστυνόμος υπέστη ανακοπή και επανήλθε μετά από 10 λεπτά, ενώ σήμερα ήταν να γίνει καθαρισμός των ιστών μέσα από δεύτερο χειρουργείο. Τελικά όμως, οι γιατροί αποφάσισαν πως δε θα γίνει σήμερα αυτό.

Κρίνουν πως είναι πολύ επικίνδυνο να υποβληθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή δεύτερη χειρουργική επέμβαση, και τον κρατούν για την ώρα σε σταθερή κατάσταση. Παρόλα αυτά, τα επόμενα 24ώρα θα είναι κρίσιμα, μιας και δε γνωρίζουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του μετά την απώλεια τόσου αίματος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ