fbpx

League Cup “Νίκος Σαμαράς”: Αγώνες για την πρόκριση στην τετράδα σε Μίκρα και Πολίχνη

League Cup “Νίκος Σαμαράς”: Αγώνες για την πρόκριση στην τετράδα σε Μίκρα και Πολίχνη

Εκτός από το ντέρμπι αιωνίων στα νοκ άουτ προημιτελικά του League Cup “Νίκος Σαμαράς”, σήμερα Πέμπτη (7/12) θα έχουμε ακόμα δύο αγώνες, ώστε να βγει η τελική τετράδα του θεσμού.

Τέσσερις ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και ο Άθλος Ορεστιάδας θα αναμετρηθούν και για το League Cup (7/12, 17.00).

Ο “Δικέφαλος” την Κυριακή (3/12) με την προσθήκη και του Τρούχτσεφ νίκησε εύκολα 3-0 στην Ορεστιάδα και θέλει τη νίκη – πρόκριση στην 4αδα του θεσμού. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του διεθνή Βέλγου διαγώνιου, Μπραμ Βαν ντε Ντρις, που υπέστη διάστρεμμα στο 1ο σετ της τελευταίας αναμέτρησης του νέου κλειστού Ορεστιάδας.

Από την άλλη οι παίκτες του Άθλου αναμένεται να τα δώσουν όλα στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, ώστε να συνδυάσουν την παρθενική τους νίκη επί του Κυπελλούχου Ελλάδας με μία ιστορική πρόκριση του συλλόγου στις “4” κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Είκοσι ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για το πρωτάθλημα, όπου ο Πήγασος Πολίχνης νίκησε με 3-0 σετ τον Μίλωνα οι δύο συναντιούνται και πάλι στο γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης της Πολίχνης (7/12, 17.30).

Η ομάδα της Πολίχνης έχει πρώτο στόχο το πρωτάθλημα, αλλά πιθανή πρόκριση στα ημιτελικά θα ήταν μία μεγάλη υπέρβαση που θα τόνωνε το ηθικό των παικτών.

Ο Μίλωνας προέρχεται από σπουδαίες νίκες στο πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ, Άθλο και Κηφισιά και πρόκριση στους “16” του CEV. Εδώ και 10 ημέρες η ομάδα του Σάκη Ψάρρα είναι κυριολεκτικά στο… δρόμο με εκτός έδρας αγώνες αλλά και πολλούς παίκτες να υποφέρουν από ιώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Κηφισιά βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά, αφού στη φάση των “8” νίκησε τον Φοίνικα Σύρου με 3-1.

Το πρόγραμμα προημιτελικών:

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023
Γυμναστήριο Μίκρας, 17:00: ΠΑΟΚ – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας
Γυμναστήριο “Αλέξανδρος Νικολαΐδης” Πολίχνης, 17:30: Πήγασος Πολίχνης – ΑΟΝΣ Μίλων
Γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” Ρέντη, 21:00 (ΕΡΤ-3 HD): Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023:
Γυμναστήριο Δ. Βικέλας Σύρου, 19:00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου – ΑΟΠ Κηφισιάς 1-3 (25-22, 19-25, 25-27, 18-25). Προκρίθηκε στα ημιτελικά η Κηφισιά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ