fbpx

Μιλενκόσκι: «Πολύ σημαντική νίκη για μας»

Μιλενκόσκι: «Πολύ σημαντική νίκη για μας»

Πολύ ικανοποιημένος από την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άθλου Ορεστιάδας και τη γενικότερη εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Γιόσκο Μιλενκόσκι μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» στάθηκε επίσης και στους νέους παίκτες και το γεγονός πως προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είμαι χαρούμενος διότι πήραμε έναν νέο παίκτη, αλλά και ο Σαλταφερίδης έπαιξε εκπληκτικά σήμερα. Είναι μαζί μας μόλις 3-4 μήνες, αλλά σήμερα έπαιξε φανταστικά. Είμαι πολύ λυπημένος για τον Βαν Ντεν Ντρις, μετά το τραυματισμό του, επειδή χάσαμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μας.

Ελπίζω να είναι καλά όσο το δυνατόν συντομότερα, διότι έχουμε σημαντικούς αγώνες, αλλά κάθε παίκτης της ομάδας, όπως είδατε, είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, να βοηθήσει την ομάδα, και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό.

Όσον αφορά τον Άξελ Τρούχτσεφ, είναι ένας φανταστικός παίκτης, έπαιξε τέλεια σήμερα. Έκανε μόλις 2-3 προπονήσεις μαζί μας, βρίσκεται σ’ ένα νέο περιβάλλον, μ’ έναν νέο πασαδόρο, αλλά πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, και σήμερα μας βοήθησε πάρα πολύ, κάτι το οποίο μας κάνει χαρούμενους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ