fbpx

Ψάρρας: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μου που κάνουν συνέχεια υπερβάσεις»

Σάκης Ψάρρας

Απόλυτα ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παικτών του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σάκης Ψάρρας, λίγο μετά τη «γλυκιά ήττα» του ΑΟΝΣ Μίλων στην έδρα της SK Zαντρούγκα Μπλέιμπουργκ με 3-2 σετ.

Οι Νεοσμυρνιώτες βρήκαν τα δύο σετ που έψαχναν στη ρεβάνς του 3-0 σετ της περασμένης εβδομάδας, και προκρίθηκαν στις 16 καλύτερες ομάδες του CEV Cup, πραγματοποιώντας μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση.

«O Mίλων στους «16» του CEV Cup. Το λέμε και το ξαναλέμε για να το πιστέψουμε. Είναι τεράστια επιτυχία αυτό που έκανε η ομάδα μας. Όπως είχαμε πει θα ήταν δύσκολος αγώνας. Και αποδείχτηκε στην πράξη. Στο πρώτο σετ κολλήσαμε σε μία περιστροφή και το χάσαμε.

Με τον ίδιο τρόπο πήραμε το 3ο σετ, το γυρίσαμε και πήραμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου που κάνουν συνέχεια υπερβάσεις. Ο Μίλωνας είναι ομάδα με φιλοδοξίες και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε αγωνιστική του υποχρέωση.

Όλα θα έχουν μεγαλύτερη αξία εάν νικήσουμε τον επόμενο αγώνα για το πρωτάθλημα κόντρα στην Κηφισιά. Θα δώσει διπλή αξία στη σημερινή μας τεράστια επιτυχία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ