fbpx

Champions League: Φιλοξενεί την Ροζελάρε ο Ολυμπιακός με στόχο την πρώτη νίκη

Champions League: Φιλοξενεί την Ροζελάρε ο Ολυμπιακός με στόχο την πρώτη νίκη

Έτοιμος για τη δεύτερη ευρωπαϊκή του μάχη στη φάση των ομίλων του CEV Champions League είναι ο Ολυμπιακός, που θα υποδεχθεί στου Ρέντη την Ροζελάρε. Οι “ερυθρόλευκοι” θα φιλοξενήσουν τους Βέλγους για τη 2η αγωνιστική του κυρίως ταμπλό, και θέλουν να πάρουν την πρώτη νίκη μπροστά στον κόσμο τους.

Η αναμέτρηση των Κυπελλούχων Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τη Ροζελάρε την Τετάρτη (29/11) στις 19:00 το απόγευμα, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 9HD. Προέρχονται από την εύκολη εντός έδρας νίκη επί της Καλαμάτας με 3-0, και σίγουρα έχουν το μομέντουμ.

Οι Βέλγοι πήραν δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-3 σετ (25-23, 26-24, 22-25, 21-25, 14-16) επί της Βερέμε και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 16 βαθμούς σε 7 ματς.

Στο πρώτο ματς στους ομίλους της κορυφαίους ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έχασαν από την Ζιράτ Μπανκ με 3-1 σετ, ενώ από ήττα έρχονται και οι πρωταθλητές Ελλάδας, που κοίταξαν στα μάτια τους κατόχους του τίτλου, αλλά έχασαν με 3-1 σετ στην έδρα της Ζάκσα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ