fbpx

Volley League Ανδρών: Στη Νέα Σμύρνη τα βλέμματα για το Μίλων- Άθλος Ορεστιάδας

Volley League Ανδρών: Στη Νέα Σμύρνη τα βλέμματα για το Μίλων- Άθλος Ορεστιάδας

Τον Άθλο Ορεστιάδας υποδέχεται ο Μίλων το Σάββατο (25/11, 20:30) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών.

Οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχασε από τον Πήγασο Πολίχνης με 3-0 και ο Άθλος από τον Παναθηναϊκό με 3-1. Μέχρι στιγμής, ο Μίλων έχει 3 βαθμούς σε 3 αγώνες και ο Άθλος έχει 4 βαθμούς σε 4 αγώνες.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Ο αγώνας με τον Άθλο θα είναι πολύ δύσκολος. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες απώλειες. Μετά την ήττα από τον Πήγασο οι αθλητές μου κατάλαβαν πως, όπως μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο έτσι μπορούμε και να χάσουμε από οποιοδήποτε αντίπαλο, καθώς όλες οι ομάδες της Volley League είναι αξιόλογες και δυνατές. Ειδικά ο Άθλος είναι ομάδα που έχει δυναμώσει το καλοκαίρι και επιπλέον έχει υψηλές φιλοδοξίες που τις έχει εκδηλώσει σε κάθε ευκαιρία από την αρχή της χρονιάς. Στηρίζει το παιχνίδι του από τα άκρα και στον δυνατό διαγώνιο και έχει πιεστικό σερβίς. Ωστόσο κι εμείς έχουμε κάνει τα πλάνα μας και έχουμε προετοιμαστεί για όλα τα ενδεχόμενα».

Η αποστολή της Ορεστιάδας βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και, παρόλο που δεν υπήρχε δυνατότητα για απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσφέρθηκε να παραχωρήσει για λίγες ώρες το κλειστό του Μετς, όπου οι αθλητές του Κριστιάν Σιτιγκόι έκαναν την πρώτη τους προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους. Αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί μία τελευταία προπόνηση στην έδρα του Μίλωνα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός Κριστιάν Σιτιγκόι δήλωσε: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Νομίζω πως ο αντίπαλός μας παρουσιάζει διακυμάνσεις στην απόδοσή του, κάποιες φορές παίζει καλά, κάποιες άλλες λιγότερο, κάτι που ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι είναι τα πρώτα ματς του φετινού πρωταθλήματος. Ωστόσο είναι μια ομάδα κοντά στο δικό μας γκρουπ δυναμικότητας που θεωρώ ότι μπορούμε να την “αγγίξουμε”. Ελπίζω πως θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε από αυτό τον αγώνα όσο περισσότερους πόντους μπορούμε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ