fbpx

Volley League: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Μαυροβουνιώτης του Πήγασου (video)

Volley League: MVP της 4ης αγωνιστικής ο Μαυροβουνιώτης του Πήγασου (video)

Ο ακραίος του Πηγάσου ΠολίχνηςΑργύρης Μαυροβουνιώτης αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 4ης αγωνιστικής της Volley League.

Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Πηγάσου επί του Μίλωνα με 3-0 σετ στο γυμναστήριο “Αλέξανδρος Νικολαΐδης” στην Πολίχνη και μάλιστα με καθαρό σκορ.

Σημείωσε 15 πόντους με 10/15 τελειωμένες επιθέσεις και ποσοστό αποτελεσματικότητας 65%. Άγγιξε το τέλειο στην υποδοχή με 77% και 38% άριστες και χωρίς λάθος σε 13 προσπάθειες. Από το μπλοκ πήρε 4 πόντους και από το σερβίς έναν άσσο.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Μαυροβουνιώτης αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola. Είχε βραβευτεί και στην 4η αγωνιστική της σεζόν 2022-23. Η πρώτη ήταν στην 8η αγωνιστική της σεζόν 2019-20 ως παίκτης του Ηρακλή.

Η ανακοίνωση της διάκρισης του Αργύρης Μαυροβουνιώτης έγινε με πανηγυρικό τρόπο από τον προπονητή του Γιάννη Ορφανού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα MVP. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος φαίνεται ότι μου “πάει” η 4η αγωνιστική, καθώς είχα πάρει το βραβείο πέρυσι στο ίδιο σημείο του πρωταθλήματος. Ήταν ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στον Μίλωνα. Το αφιερώνω το βραβείο σε όλη την οικογένεια του Πήγασου Πολίχνης και στην γυναίκα μου Νατάσα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος στη συνέχεια. Υγεία να έχουμε».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ