fbpx

Ανανέωσε με την Εθνική Γυναικών της Τσεχίας ο Αθανασόπουλος

Ανανέωσε με την Εθνική Γυναικών της Τσεχίας ο Αθανασόπουλος

Στον πάγκο της Εθνικής Γυναικών της Τσεχίας για τα επόμενα 3 χρόνια θα βρίσκεται ο Γιάννης Αθανασόπουλος, μιας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Έλληνας κόουτς ξεκίνησε στον πάγκο της Τσεχίας μετά το Ευρωβόλεϊ του 2019, και με την εξαιρετική του δουλειά την ανέβασε με τα χρόνια. Συμμετείχε σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις, ενώ την έφτασε ως τα προημιτελικά του πρόσφατου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου και έχασε από τη Σερβία.

«Είμαστε χαρούμενοι που ο Γιάννης θα συνεχίσει τη δουλειά που ξεκίνησε, με την οποία είμαστε πολύ ικανοποιημένοι», σημείωσε ο πρόεδρος της τσέχικης ομοσπονδίας, Μάρεκ Πάκοστα, ενώ το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Έλληνας προπονητής: «Δεν δίστασα να υπογράψω για πολύ καιρό. Είναι τιμή για μένα που η τσεχική ομοσπονδία πετοσφαίρισης εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες μου».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Αθανασόπουλος είχε απασχολήσει κι’ άλλες εθνικές ομάδες. Παρόλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός είχε ως προτεραιότητα να συνεχίσει το έργο του στην Τσεχία, γι’ αυτό και επετεύχθη άμεσα η συμφωνία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ