fbpx

Volley League Γυναικών, 6η αγωνιστική: Δυνατές αναμετρήσεις σε Μίκρα και Μαρκόπουλο

Volley League Γυναικών, 6η αγωνιστική: Δυνατές αναμετρήσεις σε Μίκρα και Μαρκόπουλο

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα διεξαχθεί η 6η και εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.

Το πρώτο σερβίς θα γίνει στο κλειστό του Μετς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΟ Θήρας. Το «τριφύλλι» προέρχεται από το εκτός έδρας δίποντο στην έδρα της Θέτιδας, ενώ ο αγώνας της Σαντορίνης για την 5η αγωνιστική κόντρα στον Απολλώνιο αναβλήθηκε (ορίστηκε για τις 6/12).

Λίγο μετά ο ΑΟ Μαρκοπούλου θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, θέλοντας να αφήσει πίσω του την ήττα του Σαββάτου στο tie-break από τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων. Αντίθετα, η «Ένωση» κατάφερε να γυρίσει το ματς κόντρα στον Άρη και να κερδίσει με 3-2 σετ.

Οι Θεσσαλονικές ετοιμάζονται για άλλη μία δύσκολη αναμέτρηση, καθώς θα φιλοξενήσουν στο κλειστό της Μίκρας τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκες” μετρούν δύο σερί ήττες εντός συνόρων από Παναθηναϊκό και Ηλυσιακό και θα ψάξουν τους βαθμούς της νίκης.

Μισή ώρα αργότερα τα ανεβασμένα Πεύκα θα φιλοξενήσουν τη Λαμία, την μοναδική ομάδα χωρίς νίκη μετά από 5 αγωνιστικές. Είναι το φαβορί του αγώνα, αλλά όλα είναι πιθανά, καθώς πρόκειται για δύο ανερχόμενες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Απολλώνιος που δεν αγωνίστηκε το Σάββατο θα υποδεχθεί στο Κερατσίνι τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από την δεύτερή επικράτησή του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Ηλυσιακός θα επιδιώξει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις απέναντι στη Θέτιδα Βούλας στα Ιλίσια.

Volley League Γυναικών – 6η αγωνιστική:

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023:
15.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο. Θήρας
17.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil – Α.Ε.Κ.
18.00: Α.Σ. Άρης – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
18.30: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων – Α.Ο. Λαμίας 2013
19.00: Ο.Φ.Α. Απολλώνιος – Π.Α.Ο.Κ.
19.30: Ηλυσιακός Α.Ο. – Α.Σ.Π. Θέτις

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ