fbpx

Κωνσταντινίδης: «H χαρά μου για το ντεμπούτο μου στη Volley League είναι μεγάλη»

Κωνσταντινίδης: «H χαρά μου για το ντεμπούτο μου στη Volley League είναι μεγάλη»

Η εξαιρετική εμφάνιση του Άθλου Ορεστιάδας στο κλειστό του Ρέντη είχε ιδιαίτερη σημασία για δύο αθλητές του συλλόγου.

Ο 19χρονος Θοδωρής Κωνσταντινίδης (2.03μ) πήρε το “βάπτισμα πυρός” στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Ο Θεσσαλονικιός πρώην διαγώνιος της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στον βόρειο Έβρο, βρέθηκε από τη σκοπιά των Μαρασίων και τη φύλαξη των συνόρων μας, να… φυλάει τον Βραζιλιάνο “γίγαντα” των “ερυθρόλευκων”, Γκουσταβάο.

Με συνολικά 6 (2/7 επ., 4 μπλοκ) δικαίωσε τον προπονητή του, Κριστιάν Σιτιγκόϊ, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

«H χαρά μου για το ντεμπούτο μου στη Volley League είναι πολύ μεγάλη! Το να παίζεις μάλιστα κόντρα σε αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός είναι… θαύμα, αφού δεν είναι κάτι που γίνεται συχνά. Έμεινα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου, που πάλεψε στα ίσα, βγάζοντας ό,τι καλύτερο μπορούσε στο γήπεδο, παρά την απουσία του Ρενάν. Δεν μπορώ να πω όμως το ίδιο και για μένα, αφού θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα και να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα μου. Ελπίζω στο μέλλον να το κάνω», δήλωσε ο φέρελπις νεαρός κεντρικός.

Από την άλλη, ο 26χρονος Εντουάρντο Ράμος Πέρεθ, κλήθηκε να αντικαταστήσει τον απόντα Βραζιλιάνο συμπαίκτη του Ρενάν Μπουιάτι.

Τελευταία φορά που ο Έντουαρντ αγωνίστηκε ως διαγώνιος ήταν πριν 4 χρόνια στη Νέα Σμύρνη με τον Μίλωνα, καθώς από την επόμενη σεζόν 2019-2020 ξεκίνησε να παίζει ως κεντρικός μπλοκέρ, με συμπαίκτη τον αντίπαλο στου Ρέντη, νεαρό ακραίο, Σπύρο Χανδρινό.

Παρόλα αυτά, με συνολικά 10 πόντους (9/21 επ., 1 άσος) ο δίμετρος Ράμος, προσπάθησε να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα το κενό του κορυφαίου σκόρερ του Άθλου, που μία αδιαθεσία της τελευταίας στιγμής δεν του επέτρεψε να ενισχύσει στην προσπάθεια του ‘Αθλου Ορεστιάδας.

«Μετά από 4 χρόνια το να παίξω ξανά διαγώνιος, ήταν στην αρχή δύσκολο για μένα. Όσο πέρναγε η ώρα, θυμόμουν τη θέση καλύτερα! Θεωρώ ότι απέναντι σε ένα αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός, τα πήγαμε πολύ καλά, παρόλο που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει από το ματς κάτι περισσότερο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ελεύθερα, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, μας «βγήκε το παιχνίδι» και τελικά καταφέραμε να αποσπάσουμε απ’ τον αντίπαλο μας το πρώτο του φετινό σετ στο πρωτάθλημα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια της ομάδας μου…», δήλωσε ο άσος του Άθλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ