fbpx

Volley League: Ο Μολίνα του Μίλωνα MVP της 3ης αγωνιστικής (video)

Volley League: Ο Μολίνα του Μίλωνα MVP της 3ης αγωνιστικής (video)

Ο Πέδρο Μολίνα του Μίλωνα αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League.

Ο 24χρονος Πουερτορικανός ακραίος ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Μίλωνα με 3-1 επί του ΠΑΟΚ σετ στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης.

Συγκεκριμένα, σημείωσε 19 πόντους με 16/25 τελειωμένες επιθέσεις και ποσοστό αποτελεσματικότητας 64%. Άγγιξε το τέλειο στην υποδοχή με 67% και 37% άριστες και μόλις ένα λάθος σε 27 προσπάθειες. Από το μπλοκ πήρε 2 πόντους και από το σερβίς έναν άσσο.

Αυτή είναι η 8η φορά στην 24χρονη ιστορία του θεσμού που παίκτης των Νεοσμυρνιωτών λαμβάνει τίτλο ΜVP Βίκος Cola. Οι προηγούμενες 7 ήταν οι Πάβελ Κρουζάγιεφ (Εσθονία), Μπράνιμιρ Πέριτς (Σερβία) τη σεζόν 2007-08, ο Θεολόγος Δαρίδης, ο Σπύρος Χανδρινός τη σεζόν 2020-21, ο Πέδρο Μολίνα την 3η αγωνιστική και ο Λουκ Χερ στην 8η αγωνιστική της σεζόν 2022-23.

Η ανακοίνωση της διάκρισης του Μολίνα έγινε με πανηγυρικό τρόπο από τον προπονητή του Σάκη Ψάρρα και ο Πορτορικανός μετά τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα να πάρω αυτό το βραβείο. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον».

ΟΙ MVP ΒΙΚΟΣ COLA ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023-24:

Α΄ΦΑΣΗ

Α΄ ΓΥΡΟΣ
1η αγωνιστική: Σπύρος Μπαρμπούνης (ακραίος) (ΑΟ Φοίνικας Σύρου)
2η αγωνιστική: Mατ Γουέστ [ΗΠΑ] (πασαδόρος) (ΑΟ Καλαμάτα 80)
3η αγωνιστική: Πέδρο Μολίνα [Πουέρτο Ρίκο] (ΑΟΝΣ Μίλων) (ακραίος)

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ