fbpx

Γκόμεζ: «Δυστυχώς είχαμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν εντελώς έτοιμοι» (video)

Γκόμεζ: «Δυστυχώς είχαμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν εντελώς έτοιμοι» (video)

Ο Πορτογάλος άσσος του Φοίνικα Σύρου, Ζε Πέδρο Γκόμεζ, μίλησε για την ήττα από την Κηφισιά στο League Cup “Νίκος Σαμαράς”.

«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά με πειθαρχία στο μπλοκ. Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε ξέραμε ότι είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι και είναι σημαντικό να πηγαίνεις για νίκη 100%. Δυστυχώς είχαμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν εντελώς έτοιμοι και ο Brayan με τραυματισμό. Η κατάσταση αυτή, στο στυλ του παιχνιδιού μας, το επιθετικό σέρβις και μπλοκ έπρεπε να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα, έχουμε δυο μέρες να δούμε τι κάναμε λάθος και θα πάμε για να κερδίσουμε.

Σίγουρα ξεκινήσαμε και αργά την προετοιμασία ένα μήνα αργότερα από τις άλλες ομάδες και δεν έχουμε την ίδια φυσική κατάσταση και οι συνεχόμενες προπονήσεις και αγώνες δεν είναι ακόμα προς όφελος μας. Όλα θα αρχίσουν να δένουν σιγά σιγά, προσπαθούμε κάθε μέρα είναι ο τρόπος μας με την προπόνηση και τα παιχνίδια και σύντομα θα είμαστε σε καλό επίπεδο και δεν θα υπάρχει δικαιολογία. Τώρα το μυαλό μας είναι στην Καλαμάτα», είπε ο Γκόμεζ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ