fbpx

Έξι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης αυτή τη βδομάδα

Έξι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης αυτή τη βδομάδα

Έντονη παρουσία στα Κύπελλα Ευρώπης βόλεϊ έχουν και αυτή τη βδομάδα οι διεθνείς Έλληνες διαιτητές.

Σε συναντήσεις συγκεκριμένα, που κορυφώνονται σήμερα 15/11 και ολοκληρώνονται αύριο 16/11 θα βρεθούν συνολικά έξι διεθνείς διαιτητές της ΕΟΠΕ.  

Ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης θα είναι 1ος διαιτητής απόψε Τετάρτη 15/11 στο παιχνίδι της Γεντίστβο από τη Σερβία με την Βακίφμπανκ από την Τουρκία για το Champions League γυναικών.

Η Λόρα Κυριοπούλου είναι 1η διαιτητής στο παιχνίδι της τσέχικης Κάρλοβατς με τη Γκάτσκο από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για το CEV Cup γυναικών, επίσης σήμερα.

Ο Νίκος Αγγελίδης είναι 1ος διαιτητής την Τετάρτη 15/11 στην αναμέτρηση της ιταλικής Νοβάρα με τη νορβηγική Ράνταμπεργκ για το Challenge Cup γυναικών.

Η Ειρήνη Μουλά είναι επίσης 1η διαιτητής σήμερα στο παιχνίδι της τούρκικης Μπούρσα με την κροατική Καστέλα για το Challenge Cup γυναικών.

Η Ελένη Δανιηλίδου θα είναι 1η διαιτητής αύριο Πέμπτη 16/11 στο παιχνίδι της πολωνικής Πολίτσε με την Κφαρ Σαμπά από το Ισραήλ για το CEV Cup γυναικών. Χτες 14/11 τέλος, ο Νίκος Φραγκάκης ήταν 1ος διαιτητής στην αναμέτρηση της ιταλικής Κιέρι με τη γερμανική Ντούντιγκεν για το CEV Cup γυναικών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ