fbpx

Καστελάνι: «Είναι λογικό να έχουμε “σκαμπανεβάσματα” στην απόδοσή μας»

Καστελάνι: «Είναι λογικό να έχουμε “σκαμπανεβάσματα” στην απόδοσή μας»

Στην καλή απόδοση του Ολυμπιακού σε όλους τους τομείς απέδωσε τη νίκη επί της Νεφτοχιμίκ ο Ντάνιελ Καστελάνι μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του είπε τα εξής: «Σίγουρα, υπάρχει χαρά. Καθώς είναι σημαντικό να αρχίζεις με νίκη, μιας κι είχαμε αρκετά καλά διαστήματα μέσα στον αγώνα. Ειδικότερα στο σερβίς, στο μπλοκ, στην άμυνα.

Όμως, θα πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα, καθώς είναι λογικό να έχουμε “σκαμπανεβάσματα” στην απόδοσή μας. Αλλά, θα πρέπει να το περιορίσουμε και να έχουμε σταθερότητα, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο στη συνέχεια. Βέβαια, σε γενικές γραμμές η εικόνα μας σίγουρα ήταν αρκετά καλή».

Ο Δημήτρης Τζούριτς συμπλήρωσε πως: «Ήταν η πρώτη μας νίκη στον προκριματικό όμιλο του CEV Champions League, αλλά ήταν πολύ σημαντική. Βέβαια, έχουμε άλλα δύο ματς μπροστά μας. Αν και το καθένα είναι ξεχωριστό, όμως έχει ιδιαίτερη σημασία.

Υποστηρίζω πως δεν έχουμε φτάσει στο 100%. Διότι έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Εξάλλου, τώρα γύρισε κι ο Στερν και παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε ομάδα. Αλλά, πιστεύω πως είμαστε μια ομάδα που μπορεί να καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο στόχο. Δηλαδή να περάσουμε στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Πάμε δυνατά, όμως χρειάζεται θετική σκέψη κι ενέργεια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ