fbpx

Ζάκοτς: «Με πείραξε το τέλος του τρίτου σετ, όπου είχαμε μεγάλη διαφορά και χαλαρώσαμε»

Ζάκοτς: «Με πείραξε το τέλος του τρίτου σετ, όπου είχαμε μεγάλη διαφορά και χαλαρώσαμε»

Ο Ντάρκο Ζάκοτς, μίλησε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Προστέγιοβ για το Challenge Cup γυναικών, τονίζοντας πως οι παίκτριές του δεν πρέπει να εφησυχαστούν σε κανένα σημείο.

Ο Σέρβος προπονητής είπε τα εξής: «Σίγουρα, καθοριστικό ήταν το δεύτερο σετ όπου βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-11, καλύψαμε τη διαφορά, αλλά κάναμε πάλι λάθη, βρεθήκαμε πίσω με 20-24 κι, ευτυχώς, αντιδράσαμε σωστά και το “γυρίσαμε”. Με πείραξε το τέλος του τρίτου σετ, όπου είχαμε μεγάλη διαφορά και χαλαρώσαμε. Αυτό δεν επιτρέπεται να γίνεται σε διεθνείς αγώνες και πρέπει να τελειώνεις τα ματς όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σίγουρα, όμως, είναι σημαντικό ότι νικήσαμε με 3-0 σετ κι έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη γιατί η Πρόστεχοφ θα είναι καλύτερη στην έδρα της. Το ίδιο, όμως, πιστεύω και για εμάς».

Η Κική Τερζόγλου συμπλήρωσε πως: «Άλλαξε η ψυχολογία μας και αυτό μας βοήθησε για να έρθει το σημερινό αποτέλεσμα. Κρατάμε την εμφάνιση και το αποτέλεσμα και θα πάμε στην Τσεχία για δεύτερη νίκη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ