fbpx

Στα «πιτς» ο Ρούσο – Σε αναζήτηση ξένου ακραίου ο ΠΑΟΚ

Στα «πιτς» ο Ρούσο – Σε αναζήτηση ξένου ακραίου ο ΠΑΟΚ

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Τόμας Ρούσο του ΠΑΟΚ, του προβλήματος που αντιμετωπίζει με τη μέση του. Ο Βέλγος ακραίος θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες τουλάχιστον, και αυτό ωθεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην αναζήτηση νέου ακραίου.

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι “επιστράτευσε” τον Μενέλαο Κοκκινάκη για την προσωρινή αντικατάσταση του Ρούσο, μιας και ο Έλληνας διεθνής γνωρίζει τη θέση και τον χρησιμοποίησε εκεί ο προπονητής του σε κάποια φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας, όμως οι ασπρόμαυροι δε θα μείνουν μόνο σ’ αυτή τη λύση.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα κοιτάξουν τη ξένη αγορά για την κατάλληλη ενίσχυσή τους στη θέση, εξετάζοντας περιπτώσεις και από το πάνω ράφι, καθώς το διάστημα της απουσίας του Βέλγου θα είναι μεγάλο, και οι υποχρεώσεις της ομάδας απαιτούν μία σημαντική μεταγραφική κίνηση.

Άλλωστε, αυτό δήλωσε και ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μετά την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (6/11): «Είναι σημαντικό να βρούμε κάποιον παίκτη, ο οποίος θα έρθει να μας βοηθήσει, ώστε να έχουμε περισσότερη βοήθεια. Δεν είναι εύκολο να βρούμε έναν παίκτη, τέτοια περίοδο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ