fbpx

Challenge Cup: Την τσέχικη Πρόστεχοφ υποδέχεται ο ΠΑΟΚ

Challenge Cup: Την τσέχικη Πρόστεχοφ υποδέχεται ο ΠΑΟΚ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Women’s Challenge Cup θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται αύριο (8/11, 18:00) την Πρόστεχοφ.

Οι δυο ομάδες θα δώσουν τον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» της διοργάνωσης στο PAOK Sports Arena, με τις «ασπρόμαυρες» να διεκδικούν τη νίκη με τη στήριξη του κόσμου τους.

Την περασμένη σεζόν, η Πρόστεχοφ τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα Τσεχίας. Φέτος, στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, έχει ισάριθμες νίκες, και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς.

Για την αυριανή αναμέτρηση, η αρχηγός της ομάδας, Ιωάννα Πολυνοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα μία ευρωπαϊκή πρόκληση, η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση. Αντιμετωπίζουμε μέσα στην έδρα μας έναν δυνατό αντίπαλο, και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή τη πρόκληση. Θα δώσουμε το 100% μας για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας γι’ αυτό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ