fbpx

Challenge Cup: Στη Λιθουανία ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16»

Challenge Cup: Στη Λιθουανία ο Ολυμπιακός για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους «16»

Από την Λιθουανία ξεκινάει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης. Οι “ερυθρόλευκες” θα αντιμετωπίσουν σήμερα την Κάουνας VDU, στο πλαίσιο των «32» του CEV Challenge Cup, με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Λίγες μέρες μετά τη δύσκολη νίκη επί του Απολλώνιου στο κλειστό του Ρέντη, οι Πειραιώτισσες ταξίδεψαν για το Κάουνας, με μόνο στόχο τη νίκη, που θα δώσει το αβαντάζ για τη ρεβάνς στο «Μελίνα Μερκούρη», αλλά και τη συνέχεια της ευρωπαϊκής τους πορείας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη (7/11) στις 19:00 το απόγευμα, με τον Ολυμπιακό να προέρχεται από τη δύσκολη επικράτησή του κόντρα στον ΟΦΑ Απολλώνιο το Σαββατοκύριακο (3-2) σετ, αλλά και το 3/3 από την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Παράλληλα ο αγώνας με την VDU είναι μία καλή ευκαιρία για τις αθλήτριες του Λορέντζο Μιτσέλι για να ανακτήσουν τον καλό ρυθμό τους, μιας και μετά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις οφείλουν να προετοιμαστούν για το ντέρμπι αιωνίων που ακολουθεί για το ελληνικό πρωτάθλημα (Σάββατο 11/11).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ