fbpx

Οτσάλ: «Πήραμε μία σημαντική νίκη στο καινούργιο μας γήπεδο»

Οτσάλ: «Πήραμε μία σημαντική νίκη στο καινούργιο μας γήπεδο»

Με σερβίς και μπλοκ που της απέφερε ένα σετ πόντους, η ΑΕΚ επικράτησε στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ.

Για τη νίκη της Ένωσης μίλησε ο προπονητής της, Γιουνούς Οτσάλ, τονίζοντας τα εξής: «Παλέψαμε από την αρχή μέχρι το τέλος και πήραμε μία σημαντική νίκη στο καινούργιο μας γήπεδο. Η υποστήριξη που είχαμε από τον κόσμο ήταν φανταστική και τον ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά, το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε».

Από την άλλη, ο τεχνικός των “πρασίων”, Γιάννης Καλμαζίδης, είπε: «Έγινε ένα ματς που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας. Δυστυχώς από πλευράς μας υστερήσαμε σε κάποιους τομείς και δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο ότι αγωνιστήκαμε χωρίς τρεις αθλήτριες μας, την Ρόγκα, την Χατζηευστρατιάδου και τη Γκρότους ωστόσο για εμένα δεν αποτελεί δικαιολογία.

Δυστυχώς δεν φάνηκε η υποδοχή μας που είναι πολύ καλή ενώ από κει και πέρα δεν διαφέρουν ιδιαίτερα τα ποσοστά μας στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε σε καλύτερο επίπεδο και οφείλουμε να το δείξουμε στους αγώνες της Τετάρτης και του Σαββάτου κόντρα στην Γκόριτσα και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ