fbpx

Η παρουσίαση της Volley League Γυναικών για τη σεζόν 2023/24 (vid, pics)

Η παρουσίαση της Volley League Γυναικών για τη σεζόν 2023/24 (vid, pics)

Το κορυφαίο πρωτάθλημα στο γυναικείο βόλεϊ στην Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά και πριν το πρώτο σερβίς της Volley League Γυναικών για τη σεζόν 2023-2024, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή (20/10) η επίσημη παρουσίασή της, στον χώρο εκδηλώσεων ANASSA CITY EVENTS.

Εκεί, βρέθηκαν οι 12 προπονητές και αρχηγοί των ομάδων της κατηγορίας, καθώς και εκπρόσωποί τους, όπου μίλησαν για τη νέα σεζόν, που ξεκινάει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

Φυσικά, τον λόγο στην εκδήλωση πήρε πρώτα ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, όπου μεταξύ άλλων ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους.

Επίσης, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι από την περσινή σεζόν. Καλύτερη σέρβερ του πρωταθλήματος αναδείχθηκε η Μαριένα Χέιντεν (Θέτιδα Βούλας), κορυφαία μπλοκερ βγήκε η Νίκη Απλαδά, που πέρσι αγωνιζόταν στον Άρη και φέτος θα φοράει τη φανέλα των Πεύκων, ενώ το βραβείο στην υποδοχή πήρε η Μάρετ Γκρόθες του Παναθηναϊκού, που δεν βρισκόταν στην εκδήλωση λόγω υποχρεώσεων με την ομάδα της.

Καλήτερη επιθετικός βγήκε η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου του Παναθηναϊκού και πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Σάρον Τσετσούμπα, που πέρσι ήταν στον Άρη και φέτος θα αγωνίζεται για τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την κορυφαία επτάδα της σεζόν, όπου MVP βγήκε η Αθηνά Παπαφωτίου (Παναθηναϊκός), ήταν οι Πέιτον Κάφρεϊ (ΠΑΟΚ–>PTT Spor), Μάρθα Ανθούλη (Παναθηναϊκός–>Κιέρι), Λιζέτ Μπλάνκο (ΠΑΟΚ–>ΑΕΚ), Τατιάνα Κουλίκοβα (ΑΕΚ–>Terville-Florange), Γιαμίλα Νίζετιχ (ΑΕΚ–>Ολυμπιακός) και Μαριαλένα Αρτακιανού (ΑΕΚ–>Ολυμπιακός).

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ