fbpx

ΑΕΚ: Στο Ολυμπιακό Χωριό το νέο “σπίτι” της γυναικείας ομάδας

ΑΕΚ: Στο Ολυμπιακό Χωριό το νέο “σπίτι” της γυναικείας ομάδας

Στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού θα αγωνίζεται τελικά η ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ, για τη σεζόν 2023/24.

Η συμφωνία περιλαμβάνει  προπονήσεις κάθε μέρα και αγώνα, Σάββατο ή Κυριακή, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι περίπου 400 άτομα, διαθέτει ηλεκτρονικό πίνακα, θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο παρκέ, ενώ τα αποδυτήρια έχουν και σάουνα και η ομάδα θα έχει φυσικοθεραπευτήριο δικό της.

Η ΑΕΚ σε συνεργασία με τον κ. Γαλάνη (υπεύθυνος των εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Χωριό) θα φτιάξει  και το αποδυτήριο των διαιτητών, θα αγοράσει τους πάγκους στο γήπεδο και κάποια άλλα πράγματα που χρειάζονται.

Υπάρχουν και ιατρικές εγκαταστάσεις στο Ολυμπιακό χωριό και γενικά είναι μια άριστη πραγματικά εγκατάσταση. Στο ένα κλειστό, κάνει προπονήσεις και το φούτσαλ της ΑΕΚ, τέσσερις φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, υπάρχει χώρος για πάρκινγκ.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου πήγε και είδε τις εγκαταστάσεις, έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τις συνθήκες και συμφώνησε αμέσως.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ήδη τις απαραίτητες εργασίες για να μπει άμεσα η ομάδα μέσα. Στην εξέλιξη αυτή πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια του Υπουργού κ. Βρούτση, του Γ.Γ αθλητισμού κ. Μαυρωτά και του κ. Γαλάνη που κάνει τα πάντα για να εξυπηρετήσει την όλη κατάσταση και όλα τα σωματεία. Η ΑΕΚ τους ευχαριστεί θερμά για την άμεση βοήθεια τους σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το ματς της πρεμιέρας με την Λαμία (21/10) θα διεξαχθεί κατ’ εξαίρεση στο “Κόντος”, αφού ούτως ή άλλως, είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Ένωσης από πέρυσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ