fbpx

Καλμαζίδης: «Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό φάνηκε στο τέλος»

Καλμαζίδης: «Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό φάνηκε στο τέλος»

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το “δεξί” στην Ευρώπη, επικρατώντας στο κλειστό του Μετς με 3-1 σετ της Τσβόλε για τη φάση των “64” του Challenge Cup.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού” Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε μετά την αναμέτρηση τα εξής: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη και πιστεύω ότι το σερβίς μας άλλαξε την εικόνα του ματς. Σε γενικές γραμμές η υποδοχή μας δεν πήγε πολύ άσχημα. Μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο και στοχευμένο σερβίς τακτικά.

Πάντα το πρώτο ματς είναι δύσκολο σε μια σεζόν και ποτέ δεν ξέρεις πως ακριβώς θα παρουσιαστείς και σίγουρα σε έναν θεσμό όπως το Challenge Cup με διπλά ματς δημιουργείται μια έξτρα πίεση. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό φάνηκε στο τέλος και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα ατού όλων των αθλητριών που έχουμε. Έχουμε 4 μπλοκέρ που μπορούν να κάνουν πολύ καλή δουλειά και γνωρίζοντας και τον αντίπαλο πλέον ξέρουμε τι περιμένουμε. Η Ολλανδία έχει μεγάλη παράδοση στο άθλημα και οι ομάδες τους παίζουν σωστά αν και δεν έχουν σε καμία περίπτωση τη δική μας ποιότητα».

Οι “πράσινες” χρειάζονται δύο σετ στον επαναληπτικό στην Ολλανδία σε μία εβδομάδα (18/10) για να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ