fbpx

ΑΕΚ: Πλήγμα με Πάσκοβα και Μπλάνκο – Δεν μπορούν να αγωνιστούν με Βολουντάρι

ΑΕΚ: Πλήγμα με Πάσκοβα και Μπλάνκο – Δεν μπορούν να αγωνιστούν με Βολουντάρι

“Φρένο” στη συμμετοχή των Μιροσλάβα Πάσκοβα και Λιζέτ Μπλάνκο στον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ με την Βολουντάρι για το Challenge Cup έβαλε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, τη στιγμή που η «Ένωση» είχε κάνει όλες τις απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες για την παρουσία τους.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα στο κλειστό του Καματερού, η CEV δεν επιτρέπει να αγωνιστούν οι δύο αθλήτριες της ΑΕΚ λόγω χαρτιών, παρά το γεγονός πως η ελληνική ομάδα είχε κινηθεί για να λυθούν τα ζητήματα με τη συμμετοχή τους.

Η ΑΕΚ είχε καταβάλει στην FIVB (Παγκόσμια Ομοσπονδία Βόλεϊ) χρήματα που δεν της αναλογούσαν, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που έχει να κάνει με την Ομοσπονδία της Βουλγαρίας για την Πάσκοβα, και αντίστοιχα στην Ομοσπονδία Κεντρικής Αμερικής για την Μπλάνκο.

Και έτσι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Βόλεϊ είχε δώσει την έγκρισή της για να αγωνιστούν οι “κιτρινόμαυρες” αθλήτριες σήμερα, όμως η CEV που έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης, ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι δεν θα επιτραπεί στις δύο αθλήτριες να παίξουν.

Η ΑΕΚ έχει αποστείλει ήδη επιστολή διαμαρτυρίας και θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων απαγορεύουν την ευρωπαϊκή συμμετοχή στις δύο αθλήτριες της.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ