fbpx

Σε φιλικά τουρνουά στην Ιταλία θα παίξουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Σε φιλικά τουρνουά στην Ιταλία θα παίξουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Δυνατά φιλικά παιχνίδια θα δώσουν την επόμενη εβδομάδα στη γειτονική μας Ιταλία ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που θα συμμετέχουν σε ξεχωριστά τουρνουά ενόψει της προετοιμασίας τους για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα αγωνιστούν στο «Jesi Volley Cup», αντιμετωπίζοντας τις Λούμπε Τσιβιτανόβα, τη Μιλάνο και τη Βερόνα.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στη Volley League, ενώ παράλληλα στοχεύουν και στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το χρονικό διάστημα 14-15/10.

Παράλληλα, τις ίδιες μέρες ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται σε άλλο φιλικό τουρνουά με ομάδες από τη Seria A. Οι κάτοχου του League Cup θα παίξουν με την Ταράντο, την Πάντοβα, και την Σιστέρνα του Πέριτς, που λίγα χρόνια πριν αγωνιζόταν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Οι “πράσινοι” του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θέλει φέτος να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Challenge Cup, και ο Έλληνας κόουτς θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει ξανά το ρόστερ του, αλλά και να δοκιμάσει νέα συστήματα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ