fbpx

Μιλενσκόσκι: «Εμείς είμαστε εδώ να παλέψουμε για όλους τους τίτλους» (vid)

Μιλενσκόσκι: «Εμείς είμαστε εδώ να παλέψουμε για όλους τους τίτλους» (vid)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι να τονίζει σε δηλώσεις του στο AC PAOK TV, ότι ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα είναι διεκδικητής όλων των τίτλων.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των “ασπρόμαυρων” είπε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για δεύτερη χρονιά. Ελπίζω να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν, όπως η περσινή.

Αυτά που είδα τις πρώτες μέρες στην προετοιμασία με ικανοποίησαν, επειδή η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη. Όχι να παίξει επίσημα παιχνίδι αλλά για τα φιλικά που θα δώσουμε. Το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου θα πάμε στη Σερβία για φιλικό τουρνουά. Πέρσι το κατακτήσαμε κι έτσι οι διοργανωτές μας κάλεσαν και φέτος, κάτι το οποίο δεχθήκαμε για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε.

Φυσικά δεν είμαστε πλήρεις. Λείπουν δύο παίκτες, που έχουν υποχρεώσεις με τις χώρες τους. Είναι ο Ρούσο και ο Φαν Χάρντερεν, που θα αγωνιστούν στο Προολυμπιακό τουρνουά στην Κίνα. Οι υπόλοιποι παίκτες ενσωματώνονται με τον καιρό, αναφέρομαι στον Κοκκινάκη και τον Λινάρδο.

Τι να πω! Περιμένουμε μία καλή και επιτυχημένη σεζόν. Φυσικά αυτό δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι αντίπαλοί μας, συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δημιούργησαν δυνατές ομάδες. Εμείς είμαστε εδώ να παλέψουμε για όλους τους τίτλους και πιστεύω θα έχουμε μία εξαιρετική σεζόν».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ