fbpx

Παναθηναϊκός: Με ενισχυμένο τον περσινό κορμό τη νέα σεζόν οι “πράσινες” (vid)

Παναθηναϊκός: Με ενισχυμένο τον περσινό κορμό τη νέα σεζόν οι “πράσινες” (vid)

Με “αέρα” πρωταθλητή μπαίνει και φέτος το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στη νέα σεζόν, στην οποία θέλει και φέτος να κρατήσει τον τίτλο στο σπίτι του.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος ολοκλήρωσαν από νωρίς τις φετινές προσθήκες και ανανεώσεις στο ρόστερ τους, ενώ πριν περίπου ένα μήνα ξεκαθαρίστηκε και το θέμα γηπέδου.

Θυμίζουμε ότι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραχώρησε το βοηθητικό του ΟΑΚΑ για τις προπονήσεις των τμημάτων βόλεϊ, με τους επίσημους αγώνες να πραγματοποιούνται στο Μετς.

Στον πάγκο, όπως ήταν λογικό μετά την επιτυχημένη περσινή σεζόν, έμεινε ο Γιάννης Καλμαζίδης. Εκτός των τίτλων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο οι “πράσινες” θέλουν και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, όπου θα είναι και η πρώτη επίσημη τους υποχρέωση, αφού θα αγωνιστούν με την Τσβόλε στο Challenge Cup στις 11 Οκτωμβρίου (το πρωτάθλημα ξεκινά στις 21/10).

Πέρσι, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα για 25η φορά στην ιστορία του, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό και στις τρεις αναμετρήσεις. Επίσης, έφτασε μέχρι το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στην Ευρώπη ολοκλήρωσε την πορεία του στους “16”.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής στο βόλεϊ γυναικών μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο του”,”description”:”Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής στο βόλεϊ γυναικών μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο του με λήψεις από drone”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icGg5MXQ3ZXUycXAvMjAyMy8wNS8wNi8yMC8wNF8yOV82NDU2YjJjZDA4MzBiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT50S”,”uploadDate”:”2023-05-06T20:05:21.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csfgo3wm0u3l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Το ρόστερ του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2023/24:

Ανανεώσεις: Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (κεντρικός), Πέννυ Ρόγκα (λίμπερο), Μάρετ Γκρόθες (ακραία), Ναταλία Μεταξά (κεντρικός), Σοφία Βασιλαντωνάκη (διαγώνιος), Αθηνά Παπαφωτίου (πασαδόρος).

Μεταγραφές: Ιλιόνη Κελεσίδη (κεντρικός), Μαρία Γενιτσαρίδη (ακραία), Μαρτίνα Σαμαντάν (κεντρικός), Κένια Καρκάσες (ακραία), Μαριάνα Μπελιά (λίμπερο), Σείνταν Άτκινσον (διαγώνια), Θεοδώρα Φουμάκη (πασαδόρος).

Προπονητής: Γιάννης Καλμαζίδης
Βοηθός προπονητή: Κυριάκος Καμπερίδης
Βοηθός προπονητή: Δημήτρης Μαρκάκης
Βοηθός προπονητή: Άγκι Μπάμπουλη
Στατιστικολόγος: Δήμος Αυτζιόγλου
Γυμναστής: Γιάννης Σουρμπής
Φυσικοθεραπευτής: Βασίλης Αγγέλου
Τιμ μάνατζερ: Νίκος Λάζος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ