fbpx

AEK: «Η Ένωση ούτε κηδεύεται, ούτε διαλύεται»

AEK: «Η Ένωση ούτε κηδεύεται, ούτε διαλύεται»

Με επίσημη ενημέρωση της η Ερασιτεχνική ΑΕΚ θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με το μέλλον της ομάδας βόλεϊ ανδρών του συλλόγου.

Να θυμίσουμε ότι, η Ένωση, που ανέβηκε στη Volley League ως πρωταθλήτρια της Pre League, δεν θα καταφέρει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΣΑΠ, να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Οι “κιτρινόμαυροι” αναφέρουν σχετικά: «Πριν κάποια χρόνια, η ΑΕΚ επέλεξε να μην κατέβει στην κατηγορία, αρνούμενη να υποταχθεί σε εκβιασμούς που την προσέβαλαν και την ζημίωναν. Δεν διαλύθηκε τότε. Και δεν θα διαλυθεί ούτε τώρα.

Η ΑΕΚ ανέβηκε και έφτιαξε ομάδα φέτος και υπέγραψε και συμβόλαια με αθλητές, με σκοπό να παίξει στην Α1, διακανονίζοντας και το μέρος των οφειλών που απέμενε σε κάποιους παλιούς αθλητές.

Τις οφειλές κατά κεφάλαιο 1.000.000 ευρώ που παρέλαβε το έτος 2013, τις μείωσε σε 250.000 ευρώ. Ωστόσο κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να εξοφληθούν με τόκους υπερημερίας και επιδικίας, αυξάνοντας την απαίτησή τους στο διπλάσιο ή και τριπλάσιο της αρχικής, παρόλο που σημαντικό μέρος του κεφαλαίου, έχει πληρωθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Η ΑΕΚ εντός των επόμενων ημερών θα κοινοποιήσει επίσημα σε κάθε αθλητή τον τρόπο εξόφλησής της απαίτησης του, εντός τετραμήνου. Κι αυτό θα γίνει ακόμα και αν η ΕΣΑΠ δεν της επιτρέπει ακόμη και σήμερα, να καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ, επιτρέποντας και προτρέποντας τους αθλητές του φετινού ρόστερ της να αναζητήσουν άλλη ομάδα για να παίξουν φέτος.

Το βόλεϊ της ΑΕΚ σε πείσμα κάποιων, συνεχίζει να υπάρχει, με ρίζες βαθιές στις επιτυχημένες ακαδημίες και υποδομές του σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Οι “Κασσάνδρες” ας ανατρέξουν στην “οριστική διάλυση”, που είχαν αναφέρει, πάλι με τον ίδιο τρόπο πριν λίγα χρόνια. Όπως διαψεύστηκαν τότε, έτσι θα διαψευστούν και τώρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ