fbpx

Γιούκα Λέχτονεν: «Έχει καλή ομάδα η Ελλάδα, περιμένω αγώνα των 5 σετ» (vid)

Γιούκα Λέχτονεν: «Έχει καλή ομάδα η Ελλάδα, περιμένω αγώνα των 5 σετ» (vid)

Ο άλλοτε κεντρικός του Άρη, εδώ και νυν προπονητής της Εθνικής Σουηδίας, Γιούκα Λέχτονεν, μίλησε στην ΕΟΠΕ για τον σημερινό (Σάββατο 19/8, 18:00, ΕΡΤ3) αγώνα της ομάδας του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τις δύο εθνικές να “καίγονται” για τη νίκη.

Η “γαλανόλευκη” ηττήθηκε με 3-0 σετ από την οικοδέσποινα Γερμανία στο πρώτο παιχνίδι, ενώ η Σουηδία ηττήθηκε με 3-0 από την Τουρκία στον πρώτο της αγώνα, και ο Φινλανδός κόουτς περιμένει μεγάλο ντέρμπι σήμερα το απόγευμα:

«Από πλευράς σημαντικότητας αποτελέσματος σίγουρα το Ευρωβόλεϊ ξεκινά και για εμάς αύριο με τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα. Είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και για τους δύο. Είμαι ικανοποιημένος από το πώς σταθήκανε τα κορίτσια στον αγώνα, αλλά ήταν το πρώτο παιχνίδι και σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε».

«Έχετε μια πολύ καλή ομάδα και περιμένω αγώνα των πέντε σετ», είπε στη συνέχεια ενώ μίλησε και για την ελληνικού του εμπειρία στο παρελθόν: «Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Είχα λατρέψει τους οπαδούς, ενώ είχαμε και μια πολύ καλή ομάδα».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ