fbpx

Ευρωπαϊκό Μπιτς Βόλεϊ Κ20: Καλό ξεκίνημα για τις ελληνικές ομάδες

Ευρωπαϊκό Μπιτς Βόλεϊ Κ20: Καλό ξεκίνημα για τις ελληνικές ομάδες

Ξεκίνημα με υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια έκαναν οι ελληνικές ομάδες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ20 την πρώτη ημέρα του κυρίως ταμπλό στην Ρίγα της Λετονίας.

Στα κορίτσια, οι νεαρές Θεσσαλονικιές Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη κληρώθηκαν στον Α’ όμιλο και πρώτο αντίπαλο είχαν τις Κροάτισσες Τέρζε, Ράσιτς από τις οποίες ηττήθηκαν με 2-0 (21-18, 21-18) σετ, κάνοντας όμως καλή εμφάνιση που εξαργύρωσαν στο δεύτερό τους παιχνίδι.

Αυτό ήταν κόντρα στις Τουρκάλες Τσεϊλίν, Σιμντίμ το οποίο και κέρδισαν με 2-1 (21-11, 13-21, 15-13) σετ. Την Παρασκευή 18/8 το πρωί θα αντιμετωπίσουν τις Λετονές, Έμπερε, Κονσταντίνοβα που είναι η μόνη αήττητη ομάδα του Α’ ομίλου.

Στα αγόρια, οι Δημήτρης Καλιόζης και Γιάννης Καρδούλιας στην πρεμιέρα τους στον Δ’ όμιλο αναμετρήθηκαν κόντρα στους Ούγγρους Ουντβαρέλι, Πόλγκαρ γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (21-15, 21-14) σετ. Τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια στον όμιλο τους κόντρα στους Γάλλους Κανέ, Ροτάρ και στους Λετονούς Σαλκόβσκις, Γιαουντζέικαρς θα τα δώσουν την Παρασκευή 18/8.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ