fbpx

Εθνική Γυναικών: Οι δηλώσεις των Κωνσταντινίδου, Ανθούλη για το Ευρωπαϊκό

Εθνική Γυναικών: Οι δηλώσεις των Κωνσταντινίδου, Ανθούλη για το Ευρωπαϊκό

Έτοιμη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι η Εθνική βόλεϊ γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσει δύο ακόμη προπονήσεις, Κυριακή 13/8, Δευτέρα 14/8, πριν την αναχώρηση για το Ντίσελντορφ τον Δεκαπενταύγουστο, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του τρίτου ομίλου.

Για τη συμμετοχή της Ελλάδας μίλησαν στο volleyball.gr η πασαδόρος της εθνικής μας Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και η διαγώνια Μάρθα Ανθούλη.

Η Κωνσταντινίδου, είπε τα εξής: «Είμαστε αρκετό καιρό μαζί, με τα φιλικά μας έδεσαν σαν ομάδα, αλλά πρέπει να έχουμε διάρκεια. Εμείς σαν αουτσάιντερ έχουμε να κερδίσουμε πολλά και δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Δουλεύουμε πολύ το μπλοκ και το καλό στοιχείο μας είναι το μπλοκ-άμυνα. Δεν υπάρχει διαφορά με πέρυσι, ο Αμποντάνζα και ο Γιουνούς έχουν την ίδια φιλοσοφία. Πέρυσι περάσαμε ένα δύσκολο και εξοντωτικό καλοκαίρι και φέτος ξέραμε που βαδίζουμε. Ήμασταν μαζί και στην ΑΕΚ με τον κόουτς και γνωριζόμαστε καλύτερα». 

Από την άλλη, η Ανθούλη, τόνισε: «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και στην Άρτα και στον Ρέντη. Βγάζουμε πάρα πολύ δουλειά είμαστε καινούργια ομάδα και νεανική. Πιστεύουμε πολύ σε εμάς, έχουμε πολύ καλές προοπτικές και θέλουμε να περάσουμε από τους ομίλους. Ο Γιουνούς με τον Αμποντάνζα είναι διαφορετικοί άνθρωποι, εμπιστευόμαστε τον Γιουνούς, κάνουμε καλή δουλειά και έχουμε καλή επικοινωνία. Είναι πολύ κοντά στις αθλήτριες και κάνουμε ότι μας λέει. Θεωρώ ότι είμαστε καλές στο μπλοκ-άμυνα, αλλά η επίθεση θα είναι το όπλο μας. Πάω να απολάυσω το παιχνίδι, δεν είμαι η σταρ, παλεύουμε όλες μαζί για τον ίδιο στόχο. Στην Ιταλία πάω να δουλέψω πολύ, ο νέος προπονητής μου είπε ότι θα με χρησιμοποιεί σε διπλή αλλαγή, θα παίρνω λεπτά συμμετοχής, εγώ πάω να δουλέψω στην τεχνική και σε όλους τους τομείς».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ