fbpx

Χασμπάλλα: «Ήταν ένα όνειρο για εμένα να βρίσκομαι στην Εθνική»

Χασμπάλλα: «Ήταν ένα όνειρο για εμένα να βρίσκομαι στην Εθνική»

Ο 18χρονος Ματέο Χασμπάλλα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, αφού βρίσκεται στην Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών.

Ο νεαρός πασαδόρος μεγάλωσε στην Αντίκυρα και ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον τοπικό ΓΣ Αντίκυρας. Εκεί, τον ανακάλυψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στα 16 του χρόνια τον έντυσε στα “ερυθρόλευκα”, ενώ αργότερα έγινε η κλήση του στην εθνική ομάδα.

«Μέσα σ’ ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινα πολλά πράγματα. Από την Αντίκυρα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, μετά στη μεγάλη ομάδα και τώρα στην εθνική ανδρών. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και νιώθω πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Ήταν ένα όνειρο για εμένα να βρίσκομαι εδώ», είπε ο 18χρονος πασαδόρος σε συνέντευξή του στην ΕΟΠΕ.

Όταν ερωτήθηκε αν πίστευε ότι θα είναι στις κλήσεις της εθνικής πριν από λίγους μήνες, είπε: «Όχι δεν θα το πίστευα ότι θα γινόταν τόσο γρήγορα και τόσο μικρός να είμαι στην εθνική ομάδα. Οι προπονητές έχουν δείξει ότι εμπιστεύονται νέους αθλητές, αλλά και πάλι δεν θα το πίστευα. Ωστόσο από τη στιγμή που έγινε φυσικά ένιωσα τεράστια ικανοποίηση και ευχαρίστηση».

Εξίσου μεγάλη ικανοποίηση νιώθει κι από τη στιγμή που βρέθηκε με την υπόλοιπη ομάδα: «Τα πράγματα είναι όπως τα φανταζόμουν. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και δουλεύουμε κάθε μέρα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους τόνισε τα εξής: «Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε κι από κει και πέρα ότι προκύψει».

Στην ερώτηση για τον αν φαντάζεται τον εαυτό σου να είναι στην τελική επιλογή για το Ισραήλ, απάντησε: «Το εύχομαι… Δεν ξέρω αν θα είμαι, αλλά θα είμαι πραγματικά  πολύ χαρούμενος αν τα καταφέρω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ