fbpx

CEV Challenge Cup: Απευθείας στους “32” η Κηφισιά κόντρα στην Γαλατάσαραϊ

CEV Challenge Cup: Απευθείας στους “32” η Κηφισιά κόντρα στην Γαλατάσαραϊ

Με bye στους “32” του CEV Challenge Cup πέρασε η Κηφισιά, που μπορεί η τύχη να της χαμογέλασε σ’ αυτό το κομμάτι της κλήρωσης, ωστόσο κατά πάσα μεγάλη πιθανότητα η αντίπαλός της στη φάση αυτή θα είναι η πανίσχυρη Γαλατάσαραϊ.

Η Κηφισιά θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες έναν αρκετά δυνατό και ανταγωνιστικό αντίπαλο, που έχει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη. Ο πρώτος θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο (21- 23/11) και ο δεύτερος στην Κωνσταντινούπολη μία εβδομάδα μετά (28-30/11).

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς, Κώστας Χριστοφιδέλης, λίγα μετά την κλήρωση είπε τα εξής: «Η σημερινή κλήρωση και η πρόκριση χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση του Challenge Cup μας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά, χωρίς να έχουμε ενδιάμεσα ένα δύσκολο ταξίδι.

Ασφαλώς η κλήρωση με τη Γαλατάσαραϊ είναι μία τεράστια πρόκληση για την ομάδα μας. Είναι τιμή για την Κηφισιά να αντιμετωπίσει έναν τεράστιο σύλλογο όπως η Γαλατάσαραϊ και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των δύο αγώνων εμείς έχουμε μόνο κέρδη. Εμείς όπως σε κάθε αγώνα θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ