fbpx

Τζιουμάκας στο ApexSports.gr: «Έχουμε εξαιρετική χημεία με τον Αντιόλ»

Τζιουμάκας στο ApexSports.gr: «Έχουμε εξαιρετική χημεία με τον Αντιόλ»

Σε έναν καταπληκτικό τελικό στην κατάμεστη πλατεία Συντάγματος οι Αντιόλ Κόλα και Στέλιος Τζιουμάκας μετά τη Θεσσαλονίκη πανηγύρισαν και τον τίτλο του Athens Golden Cup, επικρατώντας των Σταύρου Ντάλλα, Δημήτρη Χατζηνικολάου με 2-0 (21-19, 22-20).

Μετά την αναμέτρηση και τις απονομές ο Στέλιος Τζιουμάκας μίλησε στο Apexsports.gr, για τη νίκη-τίτλο στη μεγάλη διοργάνωση και φυσικά για τον επόμενο στόχο τους που όπως είπε δεν είναι άλλος από τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο.

«Παίξαμε φανταστικά! Ακόμα και στο δεύτερο σετ που χάναμε καταφέραμε και το γυρίσαμε, έχοντας πολύ υπομονή. Βγαίνει το πάθος μας. Έχουμε εξαιρετική χημεία με τον Αντιόλ και αρχίζουμε και παίζουμε σε κάθε παιχνίδι όλο και καλύτερα. Επόμενος στόχος μας είναι, φυσικά, τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο. Εκεί, θέλουμε να παίξουμε καλά. Αυτό είναι και το τουρνουά που μετράει, άλλωστε, αφού εκεί κρίνεται το πρωτάθλημα. Αφιερώνω τη νίκη στη μητέρα μου που είχε γενέθλια την ημέρα του τελικού», ανέφερε ο Τζιουμάκας.

Για τη διοργάνωση και τον κόσμο είπε τα εξής: «Φανταστική διοργάνωση στο πιο κεντρικό σημείο της Ελλάδας. Ο κόσμος το αγκάλιασε και ήρθε να μας δει, γεμίζοντας το γήπεδο, παρόλο τη ζέστη που είχε αυτές τις ημέρες. Αν εξαιρέσουμε κάποιες πρωινές ώρες τα απογεύματα δεν χωρούσες να κάτσεις. Εμάς αυτό μας δίνει τεράστιο κίνητρο να παίξουμε ακόμα καλύτερα από αυτό που μπορούμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ