fbpx

Athens Golden Cup: Επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη πλατεία Συντάγματος

Athens Golden Cup: Επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη πλατεία Συντάγματος

Οι κορυφαίοι του μπιτς βόλεϊ δίνουν ραντεβού από 13 έως 16 Ιουλίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πλατεία Συντάγματος και στο Athens Golden Cup.

Η διοργάνωση θα είναι το τρίτο στη σειρά μεγάλο τουρνουά του Πανελληνίου σιρκουί 2023 μετά τα Grand Slam σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει ήδη κάθε προηγούμενο και ολοκληρώνονται το μεσημέρι της Δευτέρας (10/7, 14.00). Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 12/7 στις εγκαταστάσεις του 4 Sports Club στο Χαλάνδρι, ωστόσο οι καθοριστικοί αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης σε άνδρες και γυναίκες θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο στη πλατεία Συντάγματος μία ημέρα αργότερα (13/7).

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει τα εξής: «Οι διοργανωτές του ATHENS GOLDEN CUP, ο Δήμος Αθηναίων, ο ΟΠΑΝΔΑ και η ΕΟΠΕ έχουν προγραμματίσει πληθώρα εκδηλώσεων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αγώνες κοινού, δράσεις κοινωνικής ευθύνης, αλλά και παράλληλο τουρνουά Juniors για τους μικρούς πρωταθλητές του μέλλοντος.

Μία γιγαντοοθόνη led θα συμπληρώνει την εντυπωσιακή εγκατάσταση, σε μία διοργάνωση που θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή για τους φίλους του αθλήματος και το φίλαθλο κοινό.

Οι τελικοί ανδρών και γυναικών θα μεταδοθούν σε απευθείας μετάδοση από την Δημόσια Τηλεόραση (ΕΡΤ-3), ενώ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης θα υπάρχει live streaming.

Επίσημοι χορηγοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ MASTERS 2023 είναι το Lipton Ice Tea και η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Befon.

Επίσημοι υποστηρικτές είναι η εταιρεία Bolton Hellas με το προϊόν τους Borotalco, το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού GALA. Επίσημος υποστηρικτής του ATHENS GOLDEN CUP είναι και το προϊόν Arla Protein που είναι και πάλι κοντά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ