fbpx

Πανελλήνιο Beach Volley 2023: Η Ξάνθη κάνει θεσμό το Grand Slam στη Θράκη

Πανελλήνιο Beach Volley 2023: Η Ξάνθη κάνει θεσμό το Grand Slam στη Θράκη

Το διάστημα 6-9 Ιουλίου θα διεξαχθεί το δεύτερο μεγάλο τουρνουά για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley για το 2023, το Xanthi Grand Slam, στην πλατεία Δημοκρατίας στην Ξάνθη, με τη διοργάνωση να επιστρέφει αναβαθμισμένη και με νέο φορέα, συγκριτικά με πέρσι.

Φέτος θα συμμετέχει και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην διοργάνωση, πέρα από τον Δήμο Ξάνθης, και η διοργάνωση θα έχει φόντο το «μεγάλο ρολόι», ενώ παρούσες θα είναι οι καλύτερες ομάδες της χώρας μας.

Το πρώτο… ανεπίσημο σερβίς του Xanthi Grand Slam θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Ξάνθης το μεσημέρι της Πέμπτης (6/7, 13.00) με την συνέντευξη Τύπου, παρουσία εκπροσώπων των συνδιοργανωτών (ΕΟΠΕ, Δήμος Ξάνθης, Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας-Θράκης), χορηγών, καθώς και αθλητών και αθλητριών που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται απευθείας στην ΕΟΠΕ και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 14.00, με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών, καθώς όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κεντρικό γήπεδο στην πλατεία Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ