fbpx

Πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών ενόψει Ευρωπαϊκού

Πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών ενόψει Ευρωπαϊκού

Την πρώτη τους συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών στην Καλαμάτα, όπου έκαναν την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της συμμετοχής τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (28/8- 19/9).

Ο Ντάντε Μπονιφάντε και οι συνεργάτες του Σαμουέλε Πάπι, Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιώργος Στεφάνου μαζί με τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Μάριο Γκιούρδα υποδέχθηκαν τους Έλληνες διεθνείς.

Τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας η δουλειά θα γίνει στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καλαμάτας κυρίως, όπου θα διεξάγονται οι προπονήσεις πριν η ομάδα βρεθεί στο κλειστό της Τέντας.

Οι παίκτες που έχει καλέσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην πρώτη φάση της προετοιμασίας είναι οι: Γιώργος Πετρέας, Δημήτρης Τζούριτς, Θεόδωρος Βουλκίδης, Δημοσθένης Λινάρδος, Μάρκος Γαλιώτος, Απόστολος Πετσιάς, Ματέο Χασμπάλλα, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Αλέξανδρος Ράπτης, Σπύρος Χανδρινός, Σπύρος Χάκας, Γιώργος Τζιουμάκας, Δημήτρης Μούχλιας, Άγγελος Μανδηλάρης, Αριστείδης Χανδρινός, Δημήτρης Τζιάβρας.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας (από τις 20 Ιουλίου έως την αναχώρηση για το Ευρωβόλεϊ) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα κι εκεί θα προστεθούν και άλλοι αθλητές που θα κληθούν, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων.

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε Ιταλία (Α΄ όμιλος), Βουλγαρία (Β΄ όμιλος), Βόρεια Μακεδονία (Γ΄ όμιλος)και Ισραήλ (Δ’ όμιλος), με την ελληνική ομάδα να βρίσκεται στον Δ΄ όμιλο όπου εκτός από το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει και τις Γαλλία, Τουρκία, Πορτογαλία, Ρουμανία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ