fbpx

Παπαδημητρίου: «Να φέρουμε εδώ στην Ίο ένα μετάλλιο για την Ελλάδα»

Παπαδημητρίου: «Να φέρουμε εδώ στην Ίο ένα μετάλλιο για την Ελλάδα»

Έναν συγκλονιστικό αγώνα έκανε την Παρασκευή (23/6) το δίδυμο των Παπαδημητρίου/Ιωαννίδη στα προημιτελικά του «Beach Pro Tour Ios Futures».

Οι διεθνείς μας με μία επική ανατροπή στους «8» επί των Αργεντίνων Αzaad/Bueno έγινε η μοναδική «γαλανόλευκη» ομάδα στην ιστορία του αθλήματος που προκρίνεται σε τουρνουά  Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Οι Έλληνες αν και βρέθηκαν να χάνουν εύκολα με 0-1 σετ από το δίδυμο της Αργεντινής κατάφεραν υπό τη συμπαράσταση της κερκίδας με 2-1 (10-21, 21-19, 18-16) να φτάσουν στην ιστορική ανατροπή και την πανάξια πρόκριση στην 4άδα.

«Πετύχαμε 3 νίκες, οι οποίες μάλιστα κρίθηκαν όλες σε 3 σετ, αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες, με τον αέρα και την αφόρητη ζέστη που είχε. Στον προημιτελικό χάσαμε το α’ σετ πάρα πολύ εύκολα, στο β’ ρισκάραμε και αλλάξαμε την τακτική μας, κάτι που μας βγήκε, αφού κερδίσαμε 21-19 και στείλαμε το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί θα μπορούσε να κερδίσει οποιοσδήποτε με τον αέρα που έχει, εμείς «χτυπήσαμε» παραπάνω από τον κόντρα αέρα τα σέρβις μας και τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε!

Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που μπήκαμε στην 4άδα και αύριο ελπίζω να κάνουμε εξίσου καλές εμφανίσεις μήπως και καταφέρουμε να φέρουμε εδώ στην Ίο ένα μετάλλιο για την Ελλάδα», δήλωσε ενθουσιασμένος ο πολύπειρος Τεό Παπαδημητρίου στην ΕΟΠΕ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ