fbpx

Μετά από τέσσερα χρόνια στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών ο Τζούριτς!

Μετά από τέσσερα χρόνια στις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών ο Τζούριτς!

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Ντάντε Μπονιφάντε, κάλεσε τους παίκτες της εθνικής βόλεϊ ανδρών που θα βρεθούν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (28/6-16/7) που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα και μέσα στα ονόματα συμπεριλαμβάνεται και του Δημήτρη Τζούριτς.

Μετά από 4 χρόνια ο διεθνής άσος θα φορέσει ξανά τη φανέλα της “γαλανόλευκης” παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινώσει το τέλος του από την Εθνική.

Τελευταία χρονιά που είχε συμπεριληφθεί ο Τζούριτς στις υποχρεώσεις της Εθνικής ήταν την Πρωτομαγιά του 2019, όπου προπονητής μας ήταν ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Η Εθνική ομάδα τότε ξεκινούσε προετοιμασία ενόψει της επιστροφής της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μετά από μία δεκαετία.

Ο άλλοτε αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είχε χάσει λόγω τραυματισμού το Ευρωπαϊκό του 2019 και ένα χρόνο αργότερα είχε ανακοινώσει, μέσω συνέντευξής του στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ, την απόφασή του να αποσυρθεί οριστικά από την εθνική.

Έτσι, ο 34χρονος κεντρικός θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα γίνει από 28 Αυγούστου έως 16 Σεπτεμβρίου σε Ιταλία, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία και Ισραήλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ